Монитори за сите Ваши потреби !!!

Регистрирајте се како наш партнер за навремено да ги добивате промоциите !!!

Во очекување на нови количини на Samsung тонери !!!

EPSON

KYOCERA

EPSON - ПРОДОЛЖЕТЕ ЈА ГАРАНЦИЈАТА ДО 3 ГОДИНИ !!!

Нова количина на Epson принтери со вграден CISS систем !!!

Очекуваме нова количина на D-link мрежна опрема со пониски цени!!!

Нови принтери KYOCERA !!!

SAMSUNG SL-M2070 со намалена цена !!!

Компјутери HP

D-link

INFOSEC

Infosec

HP PC

 • *** Epson L310 ***
 • EPSON V19
 • KYOCERA
 • Samsung SL-M2625
 • ***Kyocera printeri***
 • KYOCERA
 • Infosec_X1 1000VA
 • Epson Document Camera
 • D-link switch
 • D-link DSM-510
 • Epson L805
 • NOVA LOKACIJA !!!
 • Epson L486
 • D-link DIR-890L
 • KYOCERA FS-1020 & FS-1120
EPSON
Samsung
HP
D-Link
Infosec
Kyocera

Партнери

Адреса

Адреса Рема компјутери
Адреса ул. Коста Новаковиќ, бр.8.
Адреса 1000 Скопје - Македонија

Контакт

Телефон +389 2 55 11 305
Телефон +389 2 55 11 306
Факс +389 2 3 118 159 Локал 110
Email info@rema.com.mk

Следете не

facebook vimeo linkedin


  Најава
Корисник:
Лозинка:
Регистрација