РЕМА компјутери нуди сопствен современо опремен сервис за дијагностицирање и сервисирање на уреди од повеќе продажни програми. Нашите сервисери се подготвен во секое време и да одговорат на Вашите барања. Нашиот сервис има статус на EPSON Authorized Service Provider. Одржувањето на целокупната опрема од продажната програма е обезбедена како во гарантниот, така и  по гарантниот период. Квалитетното и брзо сервисирање на опремата е обезбедено и со постојан лагер на потребните количества на резервни делови.

Во рамките на листа на на програми кои се предмет на поправка се следниве производи:

-    Epson печатачи, скенери и видеопроектори

-    Infosec уреди за непрекинато напојување 

-   D-link мрежна опрема

Доколку сакате да добиете брз одговор за Вашиот проблем испратете краток опис на следната електронска адреса servis@rema.com.mk и ќе добиете одговор во најкраток можен рок. Доколку сепак морате да го донесете Вашиот уред на поправка, локацијата на нашиот сервис можете да ја најдете тука

Сервисот ви е на располагање секој работен ден, од понеделник до петок од 08.30 до 16.30

Прашања може да поставите телефонски  на  55 11 305; 55 11 306; 3216 640; 3215-641. 

Доколку ви недостасува упатство за користење на производот или било каков друг вид на софтвер, можете да побарате на следвава интернет страна:

За Epson:  

http://www.epson.co.uk/gb/en/viewcon/corporatesite/support

За Infosec::

http://www.infosec-ups.eu/en/services/hotline/

За D-link: 

http://www.dlink.co.uk


  Log in
User:
Password:Регистрација

Партнери

Address

Адреса Rema computers
Адреса str. „Kosta Novakovik“ no.8
Адреса 1000 Skopje - Macedonia

Contact

Телефон +389 2 55 11 305
Телефон +389 2 55 11 306
Факс +389 2 3 118 159 Локал 110
Email info@rema.com.mk

Follow us

facebook vimeo linkedin