Скенер за документи Regula 7017

Скенер за документи Regula 7017

Функционалност
Скенира и обработува слики:
 Поддржани формати на документи:
  ID-1
  ID-2
  ID-3
  Други документи со максимален размер 87×130 mm
-Автоматска проверка за присуство на документ во зоната за скенирање;
-Автоматски скенира документ по неговото отворање;
-Го елиминира одблесокот на ламинат и холограми во бела и инфрацрвена светлина;
-Автоматски ги наоѓа и ги сече сликите во документот.
-Открива MRZ зоната и разпознава данните;
-Идентификува и чита 1D и 2D бар-кодови;
-Автоматски го препознава типот на документот;
-Обработува графички полиња.

Операции
-Оптичкиот скенер автоматски проверува за присуство на документ во зоната за скенирање на уредот.
-Сликите се снимаат во бел режим на осветлување.
-Regula Document Reader SDK ги обработува влезните податоци
-Резултатите од верификацијата се готови за последователно користење.

Дополнителни функции
-Multicolour LED indicator of the device status: red, yellow, green

Уредот се испорачува во комплет со:
-Regula Document Reader SDK
-USB кабел за поврзување со PC

Линк


Партнери

Адреса

Адреса Рема компјутери
Адреса ул. Коста Новаковиќ, бр.8.
Адреса 1000 Скопје - Македонија

Контакт

Телефон +389 2 55 11 305
Телефон +389 2 55 11 306
Факс +389 2 3 118 159 Локал 110
Email info@rema.com.mk

Следете не

facebook vimeo linkedin