1
Печатачи за фотографии
Печатачи за фотографии
Инк-џет за широка потрошувачка
Инк-џет за широка потрошувачка
Мултифункциски апарати
Мултифункциски апарати
Деловни Инк-џет
Деловни Инк-џет
Печатачи за големи формати
Печатачи за големи формати

Партнери

Адреса

Адреса Рема компјутери
Адреса ул. Коста Новаковиќ, бр.8.
Адреса 1000 Скопје - Македонија

Контакт

Телефон +389 2 55 11 305
Телефон +389 2 55 11 306
Факс +389 2 3 118 159 Локал 110
Email info@rema.com.mk

Следете не

facebook vimeo linkedin